Teamfoto Dino Klus en Afbouwbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Utrecht, hoofdvestiging Almere

Aannemer Utrecht

Wilt u een betrouwbare aannemer voor uw project in Utrecht? Dino Klus en Afbouwbedrijf is befaamd als gerenommeerde aannemer in Utrecht en de omliggende gebieden. Onze dienstverlening heeft al veel klanten blij gemaakt met projecten zoals het bouwen van hele huizen, renovatiewerken en allerlei soorten verbouwingen.

Als aannemersbedrijf garanderen wij eerlijke tarieven en een betrouwbare service. Vooraf de kosten inzien is belangrijk om verrassingen te vermijden. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen en geef een volledige beschrijving van uw klus.

Het kan lastig zijn om een betaalbare aannemer in Utrecht te vinden, zelfs met het grote aanbod van bouwbedrijven. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van de kosten van uw verbouwing? Neem gerust contact op met onze adviseur via 036 207 8000! Ons team van specialisten is er om al uw vragen over badkamerrenovaties en andere woningklussen te beantwoorden.

Het resultaat van een woonkamerrenovatie.
Een recent opgeleverde woningrenovatie van Dino Klus en Afbouwbedrijf in Utrecht!

Bereken vrijblijvend de kosten van uw bouwplannen!

We snappen goed dat u niet direct wilt beslissen, maar eerst de kosten van uw bouwklus wilt weten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder verplichtingen een berekening te laten maken. Wanneer u uw klus gedetailleerd omschrijft, zorgen onze experts ervoor dat u binnen enkele dagen een vrijblijvend kostenoverzicht ontvangt!

Een specifiek kostenoverzicht in enkele stappen

Voor het opstellen van een reële prijsopgave moeten er diverse elementen in uw offerteaanvraag zijn opgenomen. Voor een realistische kosteninschatting van uw renovatie, verbouwing of andere bouwklus in Utrecht, hebben wij een gedetailleerd stappenplan ontworpen.

 1. Detailleer uw wens zo specifiek als mogelijk
  Vraag hier een op maat gemaakt kosten plaatje aan, geef een uitgebreide beschrijving van uw klus in Utrecht en omstreken. Geef uw klusdetails door, binnen welke periode en verdere nadere details. U ontvangt vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!
 2. Een helder kostenplaatje
  Het team van Dino Klus en Afbouwbedrijf behandelt uw klus onmiddellijk. U krijgt binnen korte tijd een overzicht met de specifieke kosten. Dit document bevat een volledige specificatie van de kosten voor de aannemersklus.
 3. Advies door onze experts
  We bieden ook graag advies voor uw plannen aan, bijvoorbeeld over vergunningen of ideeën. Onze expert onderzoekt uw vraag nauwkeurig en biedt de beste oplossingen en advies. Hiermee kunt u veel moeite en kosten besparen.
 4. Volledig verplichtingsvrij!
  We begrijpen dat u duidelijkheid wilt over de kosten van uw specifieke klus voor een aannemersbedrijf in Utrecht. Daarom bieden we u een vrijblijvende offerte, zonder verdere verplichtingen, zodat u meteen inzicht heeft. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte, of bel 036 207 8000 om meteen te weten wat een aannemer in Utrecht kost!

Betrouwbaar bouwbedrijf Utrecht

Zoekt u een vertrouwd aannemersbedrijf in Utrecht? Dan bent u bij Dino Klus en Afbouwbedrijf aan het goede adres. Klanttevredenheid, vakmanschap en toewijding zijn onze belangrijkste waarden. Wij bieden verscheidene bouwdiensten aan in Utrecht en omstreken.

Omdat wij een lokaal aannemersbedrijf zijn, kennen we de specifieke mogelijkheden en uitdagingen die Utrecht met zich meebrengt. Onze aannemers zijn goed geïnformeerd over de bouwvoorschriften, stijlen en andere belangrijke zaken in Utrecht. Voor vragen en overleg bereikt u ons via 036 207 8000.

Een woning verbouwen door Dino Klus en Afbouwbedrijf.
Eén van de vele succesvolle verbouwingen van bedrijfsnaam in Utrecht!

Aannemersbedrijf Utrecht

Ons bouwbedrijf in Utrecht biedt multidisciplinaire service. Ons brede scala aan vakmensen zorgt ervoor dat alle diensten intern beschikbaar zijn. Wij maken van uw klus een succes met de volgende werkwijze:

 • Oriëntatiegesprek en wensenafstemming: Ons eerste overleg staat in het teken van uw voorkeuren en projectvereisten. Met advies van onze bouwkundige specialist en klare antwoorden op uw vragen krijgt u een helder overzicht van uw renovatie, verbouwing of uitbouw.
 • Nauwkeurige kostenberekening: Binnen korte tijd na onze kennismaking krijgt u van onze financiële afdeling een kostenoverzicht op maat. Geef u inzicht in de kostenraming en een tijdsplanning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 • Creatie en planning: Ons team van ontwerpers giet uw wensen in een digitaal ontwerp dat volledig aan uw eisen voldoet. Na de ontwerpfase en uw akkoord daarop, maken we samen met u een plan zodat het project volgens een duidelijke planning plaatsvindt.
 • Het tot leven brengen van uw droom: Wij starten zo snel mogelijk om uw droom tot werkelijkheid te maken. Wij hebben klussers en aannemers in dienst die hoge kwaliteitsnormen hanteren en een probleemloos proces garanderen.
 • Duidelijkheid in communicatie: Regelmatig brengen we u op de hoogte van de voortgang van het project en staan altijd klaar voor uw vragen. Uw tevredenheid voorop in alles wat we doen!
 • Projectoverdracht en zorg: Bij de afronding van het project nemen we gezamenlijk door of alles naar wens en volle tevredenheid is uitgevoerd. Geef uw feedback, wij werken de laatste aanpassingen uit.

Met onze toewijding en ruime service zorgen wij ervoor dat uw bouwproject in Utrecht van het begin tot het eind succesvol verloopt. Wilt u de verschillende mogelijkheden weten? Bel vandaag nog met onze specialist via 036 207 8000 of vul het contactformulier in.

Een woning verbouwing.
De verbouwing van een huis in de buurt van Utrecht!

Aannemersbedrijf Utrecht: Onze werkzaamheden

Dankzij deze aannemersdiensten is Dino Klus en Afbouwbedrijf uw vertrouwde expert in Utrecht en omgeving!

Heeft u een betrouwbare aannemer nodig voor een project in Utrecht of omgeving? Vraag bij Dino Klus en Afbouwbedrijf of wij u kunnen helpen! Bel 036 207 8000 of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Renovaties en verbouwingen Utrecht

Wilt u een betrouwbaar aannemersbedrijf inschakelen? Dino Klus en Afbouwbedrijf is er zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en verbouwingen. Wat voor project u ook heeft, onze aannemers zijn er voor u.

Een renovatie of verbouwing is heel geschikt om verbeteringen door te voeren in uw woonruimte. Het aanpassen van de leefruimte aan uw behoeften en stijl is mogelijk. Met Dino Klus en Afbouwbedrijf krijgt u altijd creatieve oplossingen voor uw renovatie en verbouwing.

Een renovatie of verbouwing zorgt voor meerdere voordelen. U kunt de ruimte een moderne touch geven zonder het karakter aan te tasten. U kunt de hoogte van uw woning aanpassen door middel van een verbouwing of renovatie.

Wilt u een kostenschatting? Vul dan onze vrijblijvende offerte in. Neem telefonisch contact op via 036 207 8000 voor een adviesgesprek. Onze renovatie aannemers denken mee om uw plannen te realiseren.

Wat kost een aannemer in Utrecht?

Wanneer u bouw- en renovatiewerkzaamheden plant, is het cruciaal om samen te werken met een ervaren bouwfirma. Onze vakbekwame aannemers bij Dino Klus en Afbouwbedrijf helpen u graag met diverse klusprojecten. Het is volkomen begrijpelijk dat u wilt weten wat de tarieven zijn van een aannemersbedrijf in Utrecht en omgeving.

De kosten voor een aannemer in Utrecht zijn afhankelijk van meerdere factoren, bijvoorbeeld:

  Hoeveel werk er nodig is en hoe gecompliceerd dat werk is
 • De soort werkzaamheden, bijvoorbeeld nieuwbouw, renovatie of een verbouwing
 • De variëteit aan materialen en hun bijbehorende kosten
 • De ligging van de woning en de toegankelijkheid
De prijskosten van een aannemer worden bepaald door verschillende factoren.

Denk van tevoren goed na over de specifieke taken die u uitgevoerd wilt hebben. Onze aannemers helpen graag de opties binnen uw budget te bekijken. Bent u nieuwsgierig waarom wij zo hoog gewaardeerd worden? Neem dan contact met ons op via 036 207 8000 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dino Klus en Afbouwbedrijf: Aannemer renovatie

Bent u op zoek naar een ervaren renovatieaannemer in Utrecht? Bij Dino Klus en Afbouwbedrijf verzorgen we een groot aantal renovatiewerkzaamheden in Utrecht en daarbuiten. Ongeacht of het gaat om het renoveren van uw woning, appartement, boerderij of het creëren van een woonruimte uit uw garage, onze aannemers staan klaar om uw plannen te realiseren.

Voor renovatie van uw woning in Utrecht, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk dat de indeling niet beantwoordt aan uw wensen, of dat de voorzieningen aan vervanging toe zijn. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij zowel grote als kleine woningrenovaties.

Natuurlijk kunt u ook uw appartement laten renoveren. Denk hierbij aan renovaties zoals het vervangen van ramen en kozijnen, het verbeteren van de isolatie of het herstellen van schade. Een opgeknapte badkamer en keuken zorgt niet alleen voor uw eigen comfort, maar verhoogt tevens de interesse van kopers.

Boerderijen beschikken vaak over indrukwekkende historische details en veel ruimte. Onze aannemers kunnen uw boerderij moderniseren, terwijl de belangrijke historische kenmerken blijven bestaan. Kijk hier voor meer informatie over boerderij renovaties.

Ons bedrijf biedt, naast renovatiewerk, ook diverse andere bouwdiensten aan. Transformeer uw garage tot een woning en creëer meer ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?

Heeft u aanvullende vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Dino Klus en Afbouwbedrijf. Wij zijn bereikbaar op 036 207 8000 of vul de offerte in om de verwachte kosten te kennen.

Aannemersbedrijf in de buurt van Utrecht

Voor uw bouw- of renovatieproject in Utrecht is het belangrijk om een competente aannemer te vinden. Dino Klus en Afbouwbedrijf is een ervaren aannemersbedrijf dat uiteenlopende klusjes kan uitvoeren. Onze aannemers ondersteunen u bij woningrenovaties, het uitbreiden van woonruimte en nieuwbouwwoningen.

Onze aannemers kennen alle bouwvoorschriften en wet- en regelgeving van Utrecht en omstreken uit hun hoofd. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste concept tot en met de uitvoering en daarna. Wij staan klaar om uw dromen waar te maken.

Bij Dino Klus en Afbouwbedrijf streven we ernaar om al onze klanten succesvol te assisteren. Transparantie en heldere communicatie speelt voor onze aannemers een belangrijke rol. Wij voorzien u van gedetailleerde offertes en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aannemersbedrijf in de buurt van Utrecht

Uw behoeften staan bij ons centraal en wij bieden u graag passend advies. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u ons bellen op 036 207 8000. Voor meer inzicht in de kosten kunt u onze vrijblijvende offerte invullen.

Uw betrouwbare aannemer voor bouwprojecten in Utrecht

Heeft u bouwplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een gedetailleerd voorstel dat helemaal op uw project is afgestemd. Wij bezoeken u graag in Utrecht om samen uw plannen te bespreken en de opties te onderzoeken. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 036 207 8000 of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag!

Veel gestelde vragen over ons aannemersbedrijf in Utrecht

Wat uw project ook inhoudt, Dino Klus en Afbouwbedrijf is de geschikte aannemersbedrijf in uw regio. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten staan wij voor u klaar. Hieronder kunt u de meestgestelde vragen over aannemers bekijken.

Hoe vindt u een gerenommeerde aannemer?

Zorg ervoor dat u een grondig onderzoek doet naar lokale aannemers. Controleer of de aannemer aangesloten is bij een brancheorganisatie. U kunt ook referenties vragen om een beeld te krijgen van eerder uitgevoerd werk.

Wat kost een aannemer?

Aannemers hanteren uiteenlopende tarieven, wat de kosten sterk kan laten variëren. Zo zijn de kosten afhankelijk van de bouwlocatie, de gekozen materialen en de omvang van het huis. Laat u altijd goed adviseren door een vakman.

Waar is een aannemer verantwoordelijk voor?

Vergeet niet om uw specifieke voorkeuren en wensen betreffende het bouwproces altijd met de aannemer te bespreken. Communiceer vanaf het begin helder met de aannemer over uw wensen en voorkeuren voor het bouwproces.

Belangrijke punten om in gedachten te houden bij het kiezen van een aannemer

Houd bij het kiezen van een aannemer rekening met verschillende aspecten. Verifiëren of de aannemer bij een keurmerk en geschillencommissie is aangesloten kan helpen bij het voorkomen van problemen tijdens het project.

Dino Klus en Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Utrecht
Over ons

We zijn een ervaren team van vakmensen die goed zijn in klussen en verbouwen. Of u nu kleine reparaties hebt, uw hele huis wilt veranderen of andere klussen hebt, wij kunnen u... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 036 207 8000

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over Dino Klus en Afbouwbedrijf

We zijn een ervaren team van vakmensen die goed zijn in klussen en verbouwen. Of u nu kleine reparaties hebt, uw hele huis wilt veranderen of andere klussen hebt, wij kunnen u helpen.


Ons doel is om uw ideeën werkelijkheid te maken met ons vakmanschap en oog voor detail. We luisteren naar wat u wilt en werken samen met u om het resultaat te krijgen dat je voor ogen hebt. We zijn betrouwbaar en werken snel.


Bel ons vandaag nog en ontdek hoe we uw klussen en verbouwingen kunnen realiseren. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen.